Equifoto is op verschillende evenementen als fotograaf aanwezig. In een groot aantal gevallen hebben wij op het evenement een fotokar staan waar de foto’s direct bekeken en besteld kunnen worden. De foto is klaar terwijl u wacht en u kunt met een nieuwe herinnering naar huis.

In sommige gevallen laat de organisatie en/of de ruimte het niet toe om de fotokar mee op locatie te nemen. In dit geval verwijzen wij u graag door naar onze webshop. Door enkele eenvoudige stappen te ondernemen, kunt u de foto direct bestellen. Klik hier om direct naar de webshop te gaan.

Mocht u de foto(s) liever per e-mail ontvangen, dan ontvangen wij graag van u de volgende gegevens:
* hoe u de foto wilt ontvangen (digitaal of een geprinte versie)
* het fotonummer (staat onder elke foto vermeld)
* de datum wanneer de foto is gemaakt
* de klasse en/of het onderwerp van de foto
* het aantal foto’s dat u wilt ontvangen

Zodra wij uw e-mail hebben ontvangen, wordt de aanvraag in behandeling genomen. U ontvangt een bevestiging per e-mail en de factuur. Zodra de factuur is voldaan, kunt u rekenen op een levertijd van 5 werkdagen.

De foto’s worden afgedrukt in het opgegeven formaat en aantal of wordt digitaal aangeleverd per e-mail of op CD. Indien u gebruikt maakt van de optie om de foto digitaal te ontvangen, vernemen wij graag in welke resolutie.
Daarnaast kan Equifoto ook bijzondere uitingen voor u mogelijk maken door bijvoorbeeld uw foto af te drukken op een mok, een muismat, een telefoonhoesje of op linnen.

Als u de foto voor publicatie wilt gebruiken, verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen via de contactpagina. Afhankelijk van het soort publicatie ontvangt u van ons een prijsopgave.

Voor gebruik en/of publicatie zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. De foto’s mogen in geen geval zonder toestemming van Equifoto gepubliceerd worden.