Professionele foto’s met of van je paard, lekker ongedwongen op stal of in de natuur. Bij Equifoto is dit mogelijk en worden er op de locatie waar jij graag wilt prachtige foto’s gemaakt met gebruik van natuurlijk licht. Daarnaast zijn er een aantal “special effect” die al finishing touch toegevoegd kunnen worden aan de foto’s en deze overleggen we graag met je.

Maar wanneer is het de beste tijd voor een fotoshoot met je paard? Foto’s in de natuur kunnen natuurlijk altijd en hier ligt het er net aan wat jij graag wilt. De natuur heeft vier hele bijzondere, maar ook verschillende jaargetijden met elk haar eigen charme.

De reportage duurt ongeveer een uur en is een afwisseling van foto’s van jouw paard, samen met je paard en eventueel rijfoto’s. Het is wel aan te raden dat je paard er netjes en verzorgd uitziet, dat het tuig mooi schoon is en dat bij aanvang van de shoot niet meer hoeft om te kleden.

De kosten voor het “Ruiter & paard arrangement” zijn € 150,00 inclusief reistijd (max 50km) en nabewerking van de foto’s. De mooiste foto’s zoeken we samen na afloop van de shoot uit.